joi, 31 mai 2012

Lucruri amuzante de facut in aeroport cand ti s-a anulat zborul

Aeroporturile pot fi locuri minunate pentru petrecerea neasteptata a timpului liber...atentie, nu ma refer aici la aeroporturi precum cel din orasul meu natal!!! :)
Vremea e potrivnica? A erupt vreun vulcan islandez? Zboruri anulate in toate partile si directiile? Bun, inseamna ca esti blocat in aeroport. Sa inceapa petrecerea!
Prin urmare, daca ti s-a anulat zborul, respira adanc si bucura-te de toate lucurile relaxante pe care probabil ca nu le faci cand vrei tu in viata de zi cu zi.

·         Imbata-te! – La urma-urmei… de ce exista baruri, ba chiar si pub-uri in aeroporturi? Savureaza cateva pahare undeva in apropierea portii tale de imbarcare. Nu trebuie sa te urci la volan si, daca ai noroc, iti va ramane suficient alcool in sange in momentul decolarii, ca sa poti trage un pui de somn.
·         Citeste tabloidele gratis – multi oameni petrec cateva minute atunci cand se afla intr-un magazin de profil pentru a citi stirile despre celebritati, obscenitatile si tot ce e legat de sex. Citeste cat de multe ziare vrei gratis, sau, eventual, cumpara cateva. Cand termini lectura, pune-le langa tine impreuna cu o bucata de hartie pe care sa scrii: “De vanzare: 1 euro”. Cu siguranta vor fi oameni care le vor cumpara.
·         Fa exercitiile fizice pe care le-ai lasat deoparte (si care te-au facut asa bucalat) – o plimbare de 30 de minute in aeroport arde acelasi numar de calorii ca si in cazul in care ai face-o afara. Adauga cateva bagaje – vei face inima sa-ti pompeze si te vei pregati si pentru un somn bun. Pentru a arde calorii in plus, urca si coboara scarile pe care le ai la indemana sau mergi pe langa pasarelele automate.

O plimbare in aeroport cu ochii in patru te poate duce de multe ori la intrarea in posesia unor bilete business class abandonate. Multi oameni reprogramati pe alte zboruri de conexiune le lasa pur si simplu pe mese, scaune sau pe podea. Gaseste unul si… iata-te in salonul de protocol al celor de la first class sau business.
Cei care muncesc in exces sau impatimitii Facebook pot cauta conexiuni wireless ascunse (gratuite) sau pot rula o multime de aplicatii care incap pe un memory stick. Pe masura ce se insereaza, gaseste un loc bun pentru dormit si nu uita sa-ti asiguri bagajul… legandu-l de picior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu